Borsamız, Ekonomi Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Borsamız, Ekonomi Değerlendirme Toplantısına Katıldı. 05/02/2019

İlimizde yürütülen ekonomik faaliyetleri değerlendirme toplantısı Valimiz Hulusi ŞAHİN başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Valimizin yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Özel İdare Genel Sekreteri, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü, İl Ticaret Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili, KOSGEB İl Müdürü, OSB Müdür Vekili, DİKA Batman Ofisi Sorumlusu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan, Ticaret Borsası Başkanı, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı, Ziraat Odası Başkanı, MÜSİAD, ASKON ve TÜMSİAD Batman Şubelerinin temsilcileri ile OSB Müteşebbis Heyeti üyeleri katıldı.

Toplantıda, İlimizde tekstil sektörünün geliştirilmesi için yürütülecek çalışmalar, İŞKUR, DİKA ve KOSGEB destekleri, tarımsal ürün çeşitliliğinin geliştirilmesi ve İlimizde kurulması planlanan 2. OSB ile sanayicilerin sorunları ele alınarak masaya yatırıldı