Teknokent Projesi İhale Aşamasına Geldi 12.02.2020

Teknokent Projesi İhale Aşamasına Geldi 12.02.2020

Batman Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen “ Batman Teknokent Projesi ” toplantısında Valimiz Hulusi ŞAHİN, Teknokent projesinin mimari proje onayının kısa süre  içerisinde tamamlanacağını müjdesini verdi.

Batman Teknokent Projesi toplantısına; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Dr. Öğr. Üyesi Hakan KARAKAYA, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan GÜL, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif GÜNEŞ ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR  katıldı.

Ankara’da Sanayi Teknoloji Bakanlığı Bakan  Yardımcısı  Hasan Büyükdede ve Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit ile Batman Teknokent, 1. OSB alt yapı çalışmaları ve 2. OSB yer tespiti konularında görüşmeler gerçekleştiren Valimiz, Batman Teknokent projesinin mimari proje onayının kısa süre içerisinde tamamlanacağı müjdesini vererek,  ihale için hazırlıkların yapılması talimatını verdi. Ayrıca 1. OSB alt yapı çalışmaları için gerekli bütçenin onaylanacağı ve 2. OSB yer seçimini onaylamak ve etüt çalışmaları için Bakanlık yetkililerinin kısa zaman içerisinde İlimize gelecekleri ifade etti.