‘Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi’ İl Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı 01.10.2020

‘Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi’ il yürütme kurulu 2020-2021 eğitim öğretim yılı ilk toplantısı kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında yürütülen ‘Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi’ il yürütme kurulu toplantısı Batman Ticaret Borsası binasında gerçekleşti.  Toplantıya İl Milli Eğitim MüdürümüzSayın Mahmut KURTARAN, Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif GÜNEŞ,BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulkadir DEMİR,Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Akın ARI ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü‘Mesleki Eğitim İşbirliği Yürütme Kurulu Toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.