Kadın Girişimciler için Yapay Zeka Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Global AI Hub, TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde, kadın girişimcilere yönelik olarak düzenlenen harika bir webinar ve dünya standartlarında hazırlanan dolu dolu eğitimler ile Yapay Zeka ve Hiperotomasyon dünyasına giriş yapmaya hazır mısınız?

8 Temmuz’da gerçekleşecek “Kadın Girişimciler için Yapay Zeka” açılış webinarı ile başlayacak  olan program, katılımcıların Global AI Hub platformu üzerinden erişebilecekleri “Yapay Zeka’ya İlk Adım” ve “Herkes için Hiperotomasyon” eğitimleri ile devam edecektir.

8 Temmuz 15:30-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek webinar, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk‘ün açılış konuşması ile başlayacak, sonrasında Global AI Hub ekibi olarak “Yapay Zeka alanında Kadınlar ve Cinsiyet Önyargısı” sunumunda aşağıdaki konu başlıklarını ele alacağız ve etkinliğin son bölümünde Sankonline VC (Venture Capital)’den Esranur Kaygın bizlerle olacak ve girişimcilik üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor olacağız.

  • Yapay zeka (AI) nedir?
  • Tarihte teknoloji alanında kadın öncüler
  • Yapay zeka alanındaki rol model kadınlar
  • Yapay zekanın cinsiyet önyargısıyla mücadelesi

Etkinlik sonrası programın devamı olarak tüm katılımcıları Global AI Hub platformu üzerinden herkese hitap eden giriş seviyesindeki “Yapay Zekaya İlk Adım” ve “Herkes için Hiperotomasyon” eğitimlerimize yönlendiriyor olacağız. Bu eğitimler, Google, Amazon, UiPath ve AI Business School gibi teknoloji lideri şirketlerin katkılarıyla tasarlanmıştır. Eğitimleri başarı ile tamamlamanız durumunda İsviçre standartlarında sertifikanızı ücretsiz bir şekilde almaya hak kazanacaksınız. Etkinliğimizde görüşmek üzere!

https://globalaihub.com/courses/kadin-girisimciler-icin-yapay-zeka/?ref=tobb