Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif GÜNEŞ’ten Yeni Yıl Mesajı

Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif GÜNEŞ’ten Yeni Yıl Mesajı

Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Arif GÜNEŞ yeni yıl münasebeti bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan GÜNEŞ mesajında 2022 yılının ülkemize, milletimize, ilimize ve tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur mutluluk getirmesini diledi.

Başkan GÜNEŞ; Yeni bir yıla girerken, Covid-19 kaynaklı pandemi döneminde geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla, sahip olduklarımızla yaşamayı öğrendiğimiz bir süreç oldu. Bu yıl da yaşanan kötü günleri geride bıraktık kaybettiklerimizi unutmadan, hep hatırlayacağız. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Sevdiklerimizle doya doya mutluluğu paylaştığımız, sağlık, sevinç, bereket dolu ve en önemlisi huzur dolu yeni bir yılınız olsun.

      2021 yılında ülkemizi, milletimizi üzüntüye boğan, bizleri derinden etkileyen olumsuzlukların, umutla gireceğimiz 2022 yılında yaşanmaması, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir.

Saygılarımla….