TOBB 78. Genel Kurulu elektronik oylama ile gerçekleştirildi. 13/05/2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.​ Türkiye genelinde 365 oda /borsanın yoğun ilgi ve katılıyla yapılan Genel Kurul’da, Batman Ticaret Borsası TOBB Genel Kurul Delegelerimiz, Yönetim Kurulu Başkanı Arif GÜNEŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman MALTAŞ, Meclis Üyesi Hifzullah AKDAŞ ve Meclis Başkanı M. Beşir ALTUNÇ ve Genel Sekreter Vehbi AKBULUT eksiksiz katılım sağladı. Delegeler, salonda kurulan düzenekle oylarını elektronik ortamda kullandı. Kullanılan oylar aynı zamanda video kaydı altına alındı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.