Batman Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret 02.11.2022

Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş ve Meclis Başkanı Mehmet Beşir Altunç, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Arif Güneş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimleri bitirdik. Kısmet olursa bir 4 yıl daha Batman’a hizmet edeceğiz. Bize ışık tutan ve bize Oda’yı sevdiren Rifat Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Kendisine ziyarette bulunduk. İnşallah 4 yıl daha beraber çalışacağız. Genel Kurul’da kayıtsız şartsız adayımız Rifat Hisarcıklıoğlu’dur”.