Türk-İran 29. Dönem KEK Toplantısı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 27.09.2023 tarihli 10455 sayılı yazıda;Ticaret Bakanlığından alınan bir yazı ile, Türkiye-İran 29. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı’nın 6-7 Kasım 2023 tarihlerinde Tahran’da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden bir bilgi notu talep edilmektedir.Yazıda devamla,, söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, İran ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin  varsa görüş ve önerilerinizi 3 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar Borsamıza (duyuru@kutbo.org.tr) iletilmesi durumunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecektir. Bilgilerinize sunulur.