Borsamız Genel Sekreteri, Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı Hazırlık Toplantısı'na katılım sağladı. 09/10/2023

Borsamız Genel Sekreteri, Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı Hazırlık Toplantısı'na katılım sağladı. 09/10/2023

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı Hazırlık Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya; Borsamız Genel Sekreteri İsa AKDAŞ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, İŞKUR İl Müdürü Sayın Hasan KÜSİN, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Sıdık ÇİFTÇİ, Şube Müdürü Emrullah ASLAN, DİKA Temsilcisi, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ilgili birimlerin yöneticileri katıldı.

Gerçekleşen hazırlık toplantısında mesleki eğitimin gelecek planlamasına projeksiyon tutacak vizyon çalıştayına verecekleri katkılardan dolayı katılımcı tüm paydaşlara teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü, çalıştayın ayrıca mesleki eğitim okulları ile organize sanayi bölgelerinin entegrasyonuna katkı sağlayacağını ifade etti.

Toplantıda ayrıca, geniş katılımı hedefleyen bu çalıştaya akademisyenler ve sektör temsilcilerinin de katılacağının altı çizildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz, mesleki eğitimde belirlenen hedeflere ulaşmak için sektörün ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak geniş kapsamlı bir vizyon çalıştayının gerçekleşeceğini vurguladı.

Toplantı, yapılan hazırlık çalışmaları ve görüş ile önerilerle sona erdi.