Görsel Tasarım Aracı (Canva) Eğitimi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 23.10.2023 tarihli 11492 sayılı yazıda;

Birliğimiz organizasyonunda 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 14:00′te internet üzerinden “Görsel Tasarım Aracı Canva ile Temel Düzeyde Tasarım ve Uygulama Eğitimi” düzenlenecektir. Eğitim programına ilişkin duyuru ekte sunulmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile CANVA iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Canva şirket ve ürün tanıtımı, üyelik sistemi, Canva’ya entegre uygulamalar ve Canva ekosistemi, Canva kütüphanesi ve şablonlar ile şablon kullanımı, Canva panel/editor ve kullanımı, Tasarım ve şablon türlerine genel bakış, Birlikte tasarlama/düzenleme uygulama gösterimi ve Canva’ya yeni gelen özellikler anlatılacak olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım için akademi.tobb.org.tr adresinden eğitime kayıt olunması ve kayıt sonrası mail adresinize gönderilen katılım linki ile zoom üzerinden programa katılmanız gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.