E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi Hk.

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 06.11.2023 tarihli 12037 sayılı yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda; başta Amazon Türkiye, Trendyol ve Yemeksepeti olmak üzere, Askon Design Center, Hipotenüs, Ideasoft, Ticimax ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ve katkılarıyla 20 Kasım 2023 tarihinde E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi 2. etabı başlatılacağı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, çevrimiçi platformda başlatılacak olan E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi; e-ticaret sektöründe nitelikli insan kaynağının artırılmasını, KOBİ’lerin dijitalleşerek e-ticarete başlamasını sağlayacağı belirtilmekte olup aynı zamanda, kişilerin veya işletmelerin satış kabiliyetinin ve hacminin artırılmasını destekleyeceği ifade edilmektedir.

Projenin bir diğer önemli katkısı ise 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan depremden etkilenen ve e-ticarette uzmanlaşmak isteyenler için TOBB ETÜ SEM tarafından önceden belirlenen kontenjan dahilinde ücretsiz eğitim imkanı sağlamasıdır.

Projeye ait detaylar ve kayıt işlemleri, internet https://www.sem.etu.edu.tr/egitim/e-ticarette-uzmanlik-egitimi adresinden yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

Batman Ticaret Borsası

Genel Sekreterliği