Türkiye-Özbekistan İş Forumu Hk.

(Üyeye Özel)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 14.12.2023 tarihli 13476 sayılı yazıda;

26 Aralık 2023 Salı günü Türkiye Odalar Birliği ve DEİK işbirliğinde Ankara’da Türkiye-Özbekistan İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Özbekistan Başbakan Yardımcısı Jamshid Kuchkarov ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın teşrifleri ile iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı ön görülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

Bu çerçevede, öğleden önce düzenlenmesi öngörülen, taslak Özbek firma listesi ekte sunulan (listeye yeni firmalar eklenecektir) ve programı bilahare iletilecek olan etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 25 Aralık 2023 saat 13:00‘e kadar bağlantısı aşağıda yer alan kayıt formunu doldurmaları gerektiği belirtilmektedir.

Kayıt formu: https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-ozbekistan-isforumu

Batman Ticaret Borsası