Türkiye-Ürdün KEK 1. Dönem Toplantısı Hk.

Sayın Üyemiz,(Üyeye Özel)
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 13.12.2023 tarihli 13436 sayılı yazıda;

Ticaret Bakanlığından alınan bir yazı ile, Türkiye-Ürdün 1. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı’nın 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde Amman’da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere bir bilgi notu talep edilmektedir.

Yazıda devamla, söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Ürdün ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin varsa görüş ve önerilerinizi  18 Aralık 2023 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Borsamıza (duyuru@kutbo.org.tr) iletilmesi durumunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla