Akıllı KOBİ Samsun Dijital Dönüşüm Konferansı Hk.

(Üyeye Özel)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 27.05.2024 tarihli 5310  sayılı yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları çerçevesinde KOBİ’lerin dijital dönüşüm konusunda farkındalığını artırmak amacıyla 04 Haziran 2024 Salı günü Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Akıllı KOBİ Samsun Dijital Dönüşüm Konferansı” nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğu, dijital iş servisleri, dijital satış kanalları, yenilikçi ödeme sistemleri ve açık bankacılık, dijital pazarlama, KOBİ’ler bilgi hizmetleri süreçleri, İK süreçlerinde dijitalleşme, TOBB Karbon Platformu anlatılacak olup oturumlarda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Konferansa ilişkin program ekte bilgilerinize sunulur.

Batman Ticaret Borsası Genel Sekreterliği